Dierfysiotherapie......wanneer de bewegingsvrijheid van uw dier ook belangrijk voor u is! 

Afspraak maken

Contact 

 

Spreekuren

Aangezien ik ook in een humane fysiotherapiepraktijk werkzaam ben, probeer ik me flexibel op te stellen. Dat betekent dat ik, behalve op mijn vrije dagen, ook 's avonds of in het weekend langs wil komen. Ik ben om deze reden helaas slecht telefonisch bereikbaar, maar wanneer u de voicemail even inspreekt, bel ik u zo snel mogelijk terug. U kunt mij uiteraard ook altijd mailen via mijn mailadres:  info@dierfysio-jovanca.nl. Het is ook mogelijk om een Whatsapp of SMS-bericht te sturen via 06-39141664.
Wanneer ik op huisbezoek kom, reken ik de kilometers vanaf Westervoort. Dit zal met name voor bezoeken aan paarden gelden. Een voordeel is dat ik adviezen kan geven betreffende het berijden van het paard, omdat ik, behalve fysiotherapeut voor mens en dier, ook een gediplomeerde paardrijd-instructrice ben.

Bewust paardrijden maakt dat je merkt dat het belang van een ontspannen zit en balans voorwaarden zijn voor een goede communicatie tussen ruiter en paard. Deze balans en ontspanning zijn overigens niet altijd vanzelfsprekend, omdat behalve de fysieke conditie ook de mentale en emotionele conditie van belang zijn en dus van invloed  op de prestaties van jouw paard. Ik denk hierbij bijvoorbeeld aan onbewuste lichaamsspanning door onzekerheid, wedstrijddruk of angst. 

Honden komen merendeels in de praktijkruimte op de Mollevite 7 in Westervoort. Kijk bij contact voor de routebeschrijving.

Behandelvoorwaarden

Dieren (paarden en honden) dienen zo schoon en droog mogelijk te zijn i.v.m. de behandeling.
In het geval van de hond is het raadzaam deze van te voren even goed uit te laten. In Westervoort is vlak bij de praktijk 
een uitlaatveld. Onder contact/routebeschrijving staat hier meer over. 
Het is van belang dat u er rekening mee houdt, dat er na een behandeling een paar dagen rust in acht genomen moet worden. Plan deze dus niet vlak voor een wedstrijd of belangrijke training!

Wanneer uw hond loops is, kan deze helaas niet van de hydrotrainer gebruik maken. Uiteraard  kan zij wel een reguliere fysiobehandeling ondergaan of met de laser . 

Wanneer u en/of uw hond onverhoopt niet kunnen wil ik u dringend verzoeken bijtijds (minimaal 24 uur van te voren) af te zeggen. Dit omdat ik anders genoodzaakt ben om de kosten van de geplande tijd in rekening te brengen, omdat ik dan niet meer in de gelegenheid ben om een andere hondenpatiënt in te plannen. Dus denk hier alstublieft aan, in ons beider belang! 

Paarden
Het is handig voldoende rust en ruimte te hebben voor het onderzoek en de behandeling van het paard. Dit omdat het paard dan in alle rust (en in het licht) gelongeerd en geobserveerd kan worden. Ook hier geldt dat na de behandeling een paar dagen rust in acht genomen moeten worden en dat de behandeling dus niet voor een wedstrijd of belangrijke training gepland moet worden. 

Wanneer u rijles plus* wilt afspreken, gelden dezelfde voorwaarden als voor de paardenbehandeling op locatie. 

* waar de plus voor staat, wordt uitgelegd op de pagina 'Wie ben ik?'